Matróz panzió

Matróz panzió

Szeretettel várjunk Önt és Kedves Családját a 2019 tavaszán felújított szálláshelyünkön! A szobáink színes TV-vel, hűtővel berendezettek, légkondicionáltak saját zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. Az épület földszintjén közös étkező helyiséggel és felszerelt konyhával várja kedves Vendégeinket a Balatontól 50 m-re a Matróz Panzió. A gondozott ősfás kertben parkolási lehetőség.

Siófok központja gyalog 20 perces sétára található, az üdülőtől 150 méterre bolt és étterem található.

Balatonszéplak és siófoki vitorláskikötő központoktól 600-600 méterre, ahol számos bolt, étterem és kikapcsolódási, szórakozási lehetőség található!

Az üdülő nagy méretű kerttel rendelkezik. A kertben grillezési és bográcslehetőség, gyerekhinta, mászóka, homokozó, röplabdapálya vehető igénybe. Április 15-től Október 15-ig állunk vendégeink rendelkezésére.

NTAK regisztráció

NTAK regisztrációs számhoz tartozó adószám: 13013727-2-41

NTAK regisztrációs szám: PA19002304

Elrendezés

A földszinten mindennel jól felszerelt közös konyha és teraszos étkező szolgálja a Vendégek kényelmét. A földszinten továbbá 2 db külön bejáratú, teraszos, saját fürdőszobás, háromágyas szoba található, illetve egy kétágyas szoba terasz nélkül.

Az emeleten 1 db kétágyas apartman (konyhával, étkező- sarokkal) továbbá, 2 db kétágyas, saját fürdőszobás szoba és 2 db háromágyas saját fürdőszobás szoba várja Vendégeinket!

Az épület kialkításából adódóan egyaránt alkalmas családok, illetve kisebb baráti társaságok részére. Lehetőség van akár az egész üdülő kibérlésére, ebben az esetben kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mailben a bérleti díjról.

A Matróz panzió melléképületében 2 db külön bejáratú szobaegység található összesen 9 fő számára kényelmes. Az egyik szoba 4 férőhelyes, saját fürdőszobával felszerelt. A másik lakóegység két szobából áll, összesen 5 férőhelyes.

Árak

Üdülőház:

A szállás ára: 15.000,- Ft / kétágyas szoba / éj.
A pótágy ára: 3.000,- Ft / pótágy / éj.
Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, amely 400,- Ft / fő / éj 18 éves kor felett.
Ajánlatkérés
A szállás ára a melléképületben:

Négy férőhelyes apartman: 15.000 Ft/éj/szoba
Öt férőhelyes apartman: 19.000 Ft/éj/szoba
Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, amely 400,- Ft / fő / éj 18 éves kor felett.
Az árak az ÁFÁ-t tartlamazzák. Hosszú tartózkodás (7 napon felül) esetén vagy nagyobb létszámú csoportok részére kedvezményt biztosítunk!
Érkezés napján a szobákat 14 órától lehet elfoglalni, elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. Kérjük a foglalásnál jelezze, amennyiben ettől eltérő időpontban szeretne ki/bejelentkezni!
Ajánlatkérés

Galéria

 

 

Siófok, Erkel Ferenc utca 42.

+36 30 294 6801